Levertijd en verzendkosten

Artikelen uit de webshop

Levering binnen 3-5 werkdagen in BE. Levering binnen 5-7 werkdagen NL.


Bij elk product staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Gepersonaliseerde manden

Het maken van gepersonaliseerde manden vergt natuurlijk meer tijd doordat samen met de klant het gewenste product wordt bepaald. Het overleggen en maken van het persoonlijk idee neemt +- een week tijd in beslag. Nadien kan men rekenen op een levering binnen de 3-5 werkdagen in BE. Levering binnen 5-7 werkdagen NL.

 

Spoed

Bij spoed kunt u altijd contact opnemen met ons via info@boudros.be. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.


Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen € 0.00 voor verzendingen binnen België (bij aankoop boven €50.00 en Nederland (bij aankoop boven €75.00) Anders bedragen de kosten voor Nederland € 6.95. Indien het vooropgestelde bedrag niet behaald wordt, bedragen de verzendkosten €4,95 voor verzendingen binnen Nederland en € 6,95 voor verzendingen naar België.


De bestellingen kunnen ook bij ons afgehaald worden in Boutersem. Geef dit aan bij je bestelling of neem hiervoor contact op met ons via info@boudros.be