Vali en zijn reis van Roemenië

Gepubliceerd op 4 december 2019 om 21:51

Vali is onze pleeghond uit Roemenië. Zijn naam betekent kracht en dapperheid, iets wat deze jongen zeker nodig heeft. Zijn trauma van de hondenvangers zorgt ervoor dat zijn vertrouwen in de mens volledig weg is.

Vali is bij mij gekomen via de organisatie duke helpt dieren in nood. De eerste dagen is Vali niet onder een kast uitgekomen en leefde hij in een kamer apart om op zijn plooi te kunnen komen. Met lekker eten was hij wel te overtuigen en durfde hij dit zelf uit mijn handen te nemen. Op een zekere dag had Vali besloten om zichzelf bij mijn andere honden te voegen door over ons kinderpoortje te springen. Toen ik thuiskwam zaten deze 3 lieverds een gezellige koffieklets in de zetel te houden. 

Sindsdien is Vali enorm vooruit gegaan qua gedrag. Tot op de dag van vandaag mag ik hem nog steeds niet aaien en loopt hij weg als ik op hem afstap. Snoepjes kom hij mooi uit men handen pakken en hij is super enthousiast als ik thuis kom. 'S morgens komt hij met zijn snuit in mijn zij porren als ik bezig ben met de andere honden. Mijn roedel zorgde voor een goede basis, maar deze jongen heeft nog een lange weg te gaan.

Vali blijft bij mij zolang hij niet klaar is om de mensen te vertrouwen. Zolang er niemand opduikt waar Vali zich goed bij voelt zal mijn roedel hem nog even opvangen.

 

Bekijk zijn volledig verhaal met foto's en filmpjes op mijn Instagram

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.