4 Geheimen die je nog niet wist over de creatieve geest achter Boudros

Gepubliceerd op 6 november 2019 om 12:40

Mijn allereerste blogbericht... Wat zou ik schrijven? Een voorstelling van mezelf natuurlijk!
Ik ben Kim, ik ben 27 jaar oud,.... saai hé?! Laten we het spannend maken!
Hieronder vind je 4 geheimen over mij die je waarschijnlijk nog niet wist!

1. Een echte sloddervos!

Mijn huis is een echte PUINHOOP! Doordat ik voltijds werk, daarnaast Boudros heb en alles met poten dat hulp nodig heeft in huis haal, kom ik echt niet aan het kuisen. Hoe jaloers ben ik wel niet op al die propere huizen! Met hun propere keukens, rommelvrije living en zonder een hondenhaar te bespeuren. Ik wou dat ik het kon!

Heel af en toe, als er nog wat energie overblijft, vlieg ik als een kuistornado door het huis. Nadien probeer ik met goede voornemens alles netjes te houden. Dat voornemen vliegt echter snel door het raam wanneer die nieuwe papfleskittens binnenkomen en geïnstalleerd moeten worden of als ik in één van mijn creatieve buien heel de living, keuken en naaiatelier inpalm.

Dus lieve mensen... No shame! Creatieve geesten hebben nu eenmaal rommel nodig om te overleven!

 

2. vroege vogel

Om 5u00 gaat de wekker af. Met fluitende vogelgeluiden en licht dat de opkomende zon nabootst, open ik mijn ogen. Na dat ik 3 katten van mij heb afgeplukt, stap ik uit bed en loop rechtstreeks naar het koffiemachine voor dat eerste hemelse kopje. Na de koffie begin ik aan mijn voederronde. In totaal heb ik 14 stops te gaan. De hondjes, poezen "alle 19 en 4 kittens" ( Ja... je leest het goed en nee ik ben niet gek! ), de kippen en uiteindelijk de schapen. Zodra ik terug binnen ben, gaat de computer open en begin ik als een bezetene te tokkelen. Doordat ik 's morgens het meeste energie heb, probeer ik hiervan gebruik te maken om nog wat manden te stikken en wat was en plas te doen. 

Nu hoor ik je denken: "om 5u00 opstaan?!" Lukt hoor! Al lig ik wel rond 21 uur al in men bed. 'S avonds wordt er toch niets nuttig meer gedaan ;)

 

3. Onesiefanaat !!!

Heerlijk als het zo wat kouder begint te worden!! Alleen dat vroege donker worden mogen ze achterwege laten! Bah! Het lijkt wel alsof je om half 5 al begint te denken aan je bed! 

Thuis komen na een dag werk, lekker warm huisje en vooral die HEERLIJK ZACHTE ONESIE!! Ooh wat kan ik daarvan genieten! Al die kleuren en diersoorten! Er verschijnt toch spontaan een glimlach op je gezicht?
Wat zou ik graag een hele dag in onesies rondlopen. Eentje voor het slapen, eentje voor het werk en een geklede om uit te gaan. Als je kijkt naar al die kruippakjes die ze maken voor baby's :O helemaal verliefd ben ik er op! Alleen maken ze die niet in mijn maat... hé! Een nieuw idee voor een webshop? :P

 

4. Moeilijke bevalling

Nee kinderen heb ik niet, maar mijn baby Boudros kan ik vergelijken met een bevalling van 72 uur zonder epidurale en een flauwvallende vent naast je bed. Ik heb nog nooit zoveel onzekerheid, twijfel en faalangst gekend als het voorbije jaar waarin Boudros een feit werd. 

Het is nu eenmaal niet gemakkelijk al die beslissingen. Welke dozen neem je om alles te verzenden? Dubbel of enkel gelaagd? Dozen die je zelf moet vouwen en plakken of dozen die na het vouwen vanzelf sluiten? Wat interesseert mij die doos nu... Ik wil gewoon ontwerpen en achter mijn stikmachine kruipen! 

Vooral die zoektocht naar bevestiging! Is dit wel goed genoeg? gaan mensen dit wel mooi vinden? En dan vooral: zal het wel verkopen? 

NEE... In het begin niet...
Je concurreert met zoveel grote ketens en daar sta je dan... Als kleine zelfstandige in de lucht te springen met zwaaiende armen zodat iemand je toch zou opmerken tussen de grote mannen/vrouwen ;). Vandaag is dit gevoel al veel minder! De meeste keuzes zijn gemaakt en het meeste geld is al uitgegeven :P Al zal men hartje telkens een slag overslaan bij elke facebook-post of instagram-like. "Zal ik wel reactie krijgen?"

Begrijp me niet verkeerd! Dit is het spannendste dat ik ook heb meegemaakt en ik ben nog nooit zo trots op mezelf geweest als in de voorbije maanden. Al is mijn cortisol-level de Kilimanjaro beklommen... 

 

Zo nu weet je toch al iets meer over de persoon achter boudros. Volg mij op instagram en wie weet kom je nog veel meer geheimen te weten!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.