Over mij

Boudros is mijn passie en mijn leven geworden, daarom stel ik mezelf graag even voor.

Ik heb Boudros opgestart doordat ik mezelf elke vrije minuut van de dag achter mijn stikmachine vond. Dit is voor mij mijn ultieme ontspanning en zo kan ik even weg stappen van mijn overvolle schema. Niets is leuker dan nieuwe ontwerpen tot leven zien komen met verschillende kleuren en prints. En het is al helemaal fantastisch als je merkt dat je katten en honden de stikkamer insluipen en zich nestelen in je mandjes. 

Zelf vang ik verschillende dieren op in mijn huisje en probeer ik hen op te voeden, te socialiseren en een nieuwe thuis voor hen te zoeken. Vele van hun hebben 24/7 verzorging nodig doordat ze melk met de papfles moeten krijgen of speciale medische aandacht nodig hebben. Boudros helpt mij hierbij om deze kosten wat te kunnen dragen en zoveel mogelijk dieren te helpen. 

Naast Boudros en het opvangen van dieren, werk ik voltijds als dierenartsassistente bij een praktijk voor kleine huisdieren. Hier leer ik elke dag bij in het verzorgen van verschillende huisdieren en hun ziektes. Ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn verschillende stages en vrijwilligerswerk. Dit laatste heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik zou nooit mijn rug kunnen draaien voor een dier in nood.

Op een leeftijd van 11 jaar bracht ik mijn allereerste patiĆ«ntje mee naar huis. Een baby veldmuisje dat ik in het midden van een drukke straat vond. Ik heb hem met de kennis die ik toen had zo goed mogelijk proberen op te voeden. Mijn passie is sinds die dag alleen maar meer gaan groeien en heeft voor een ware beestenboel bij mij thuis gezorgd. Er zijn honden, katten, schapen, kippen en muisjes aanwezig. Volg ze allemaal via mijn Instagram en ontdek via "dieren in de kijker" op de website welke dieren ik opvang.

De droom? Een eigen asiel opstarten voor diegenen die een beetje extra hulp nodig hebben!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x