Over Boudros 

 

Boudros helpt dieren op te vangen en andere vzw’s te ondersteunen!

Toen mijn hondje Daddy in 2012 geboren werd, ben ik als een blok voor hem gevallen. Al snel kreeg hij de “niet bestaande” bijnaam Boudros. Hij is mijn inspiratie en het begin van heel dit avontuur. De naam Boudros zat vanaf de eerste moment in mijn gedachten en ik wist toen al dat ik deze naam wou gebruiken als ik ooit iets zou opstarten.

Boudros is opgericht met als doel dieren te helpen. Het is een uit de hand gelopen hobby die omgebouwd is tot levensdoel. Boudros zorgt ervoor dat ik dieren kan opvangen zolang het nodig is, maar omdat deze wereld niet gemakkelijk is voor de dieren die geen thuis hebben, wil ik met Boudros ook andere goede doelen een handje toesteken. 

Jarenlang was Boudros een idee dat in mijn hoofd sluimerde en ik kon er alleen maar van dromen dat dit ooit werkelijkheid zou worden. Mijn passie voor het stikmachine in combinatie met het opvangen van dieren zorgt voor deze creatie die ik Boudros noem!

 

Welkom in mijn creatie en heel veel shopplezier!

 


Over Mij

 

Ik heb Boudros opgestart doordat ik mezelf elke vrije minuut van de dag achter mijn stikmachine vond. Dit is voor mij mijn ultieme ontspanning en zo kan ik even weg stappen van mijn overvolle schema. Niets is leuker dan nieuwe ontwerpen tot leven zien komen met verschillende kleuren en prints. En het is al helemaal fantastisch als je merkt dat je katten en honden de stikkamer insluipen en zich nestelen in je mandjes. 

Zelf vang ik verschillende dieren op in mijn huisje en probeer ik hen op te voeden, te socialiseren en een nieuwe thuis voor hen te zoeken. Vele van hun hebben 24/7 verzorging nodig doordat ze melk met de papfles moeten krijgen of speciale medische aandacht nodig hebben. Boudros helpt mij hierbij om deze kosten wat te kunnen dragen en zoveel mogelijk dieren te helpen. 

Naast Boudros en het opvangen van dieren, werk ik voltijds als dierenartsassistente bij een praktijk voor kleine huisdieren. Hier leer ik elke dag bij in het verzorgen van verschillende huisdieren en hun ziektes. Ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn verschillende stages en vrijwilligerswerk. Dit laatste heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik zou nooit mijn rug kunnen draaien voor een dier in nood.

Momenteel ben ik in opleiding als gedragstherapeut voor katten en verdiep ik mij door bijscholingen in de wereld van hond en kat!

 

Op een leeftijd van 11 jaar bracht ik mijn allereerste patiëntje mee naar huis. Een baby veldmuisje dat ik in het midden van een drukke straat vond. Ik heb hem met de kennis die ik toen had zo goed mogelijk proberen op te voeden. Mijn passie is sinds die dag alleen maar meer gaan groeien en heeft voor een ware beestenboel bij mij thuis gezorgd. Er zijn honden, katten, schapen, kippen en muisjes aanwezig. Volg ze allemaal via mijn Instagram en ontdek via mijn blog op de website welke dieren ik opvang.

 

De droom? Een eigen asiel opstarten voor diegenen die een beetje extra hulp nodig hebben!

 


Boudros werkt samen

 

Ben je een vzw en wil je graag een samenwerking? Vul dan onderstaand formulier in. 

Vzw Poezenplaneet 

De poezenplaneet is een organisatie die katten en kittens opvangt. Patrick en Anne zorgen voor de aangename vlotte samenwerking en delen hun passie met hun opvangkatjes. Om het in hun woorden te zeggen: “in een ideale wereld zouden wij overbodig zijn. Wij hopen op een toekomst waarin alle poezen op een normale wijze kunnen leven. Maar zolang dit een utopie is, blijven wij de poezen verzorgen en vertroetelen.”

Boudros staat jaarlijks op de spaghetti dag en opendeurdag van de poezenplaneet. Ook zijn zij jaarlijks te vinden met onze producten op de kerstmarkt in Betekom.

 

Wil je ook graag samenwerken? 


Op Maat

 

Ben je al lang op zoek naar een mand, deken,... dat perfect bij jouw lieverd past? Contacteer mij en dan kijken we samen naar de mogelijk-heden. Je kan zelf kiezen welke stof, kleur, vorm en grootte ideaal zou zijn voor jouw hond of kat.

Ook voor andere dieren kan je bij mij terecht!!

De prijs is afhankelijk van het ontwerp, materiaal en de grootte van de mand. Je bent vrijblijvend om contact op te nemen en samen te kijken naar wat jouw wensen zijn. 

De mand wordt gemaakt nadat het ontwerp afgesproken is en het geld is overgeschreven op de rekening van Boudros. 

 

Wil jij een persoonlijke touch voor jouw viervoeter?